Prezenţă activă în comunitatea ştiinţifică încă de la înfiinţare în 1950,  Institutul de Cercetări Electrotehnice „Remus Răduleț”® a urmărit dezvoltarea permanentă de noi direcţii de cercetare.

Infrastructura de cercetare modernă, realizată ca urmare a derulării cu succes de proiecte interne și internaționale, constituie o bază solidă pentru realizarea în continuare de cercetări  în domeniul electrotehnicii dar și în domenii conexe. În prezent dispune de specialiști de înaltă calificare, de cercetători științifici cu experiență dar și de tineri cercetători în formare și dornici de afirmare.

Institutul de Cercetări Electrotehnice „Remus Răduleț”® este un partener de încredere, ce poate asigura soluţii inovative complete în direcţiile de cercetare tradiţionale proprii, dovedind totodată deschidere și pentru abordarea unor noi direcţii.

LUCREAZĂ CU NOI

LUCREAZĂ CU NOI

în lucru

DISTINCŢII // BREVETE

DISTINCŢII // BREVETE

DOMENII DE CERCETARE

DOMENII DE CERCETARE

LUCRĂRI ȘTIINȚIFICE

LUCRĂRI ȘTIINȚIFICE

PROIECTE

PROIECTE

ICPE WORKS. SINCE 1950

ICPE WORKS. SINCE 1950

INFRASTRUCTURĂ

INFRASTRUCTURĂ

în lucru

CONTACT

CONTACT

+40 21 589 33 00
research@icpe.ro

Noutăți din domeniu

Workshop ESA

Între 29 și 31 martie 2017 reprezentanţii Icpe, Ioana Ionică, Bogdan Vărăticeanu, Cristian Boboc, Paul Minciunescu, Mircea Modreanu și Silviu Matei au participat la “Workshop on Mechanisms Testing and Health... read more →

Parteneri:

X