OEM / Industrial

Programele de fabricaţie ale Icpe acoperă o gamă largă de produse inovatoare ce sunt dezvoltate şi proiectate în acord cu necesităţile specifice beneficiarilor.

Statulul de OEM, proiectarea la cerere, piaţa de nişă, cercetarea şi tradiţia inovatoare sunt principalele piese ale mozaicului ce se constituie în imaginea Icpe ca fabricant.

Acţiunea pe pieţele de nişă însemnă o flexibilitate extremă, viteză de reacţie, capabilitatea de a dezvolta produse noi într-un timp scurt, tehnologie de prototip (prototyping capability), capabilităţi de fabricaţie Hi-Tech, acces la un sistem de autosourcing certificat şi mai ales, o echipă de specialişti în mâna cărora stă de fapt întreaga forţă a companiei.

Programele de fabricaţie foarte sofisticate se realizează pe echipamente deosebite, cu o forţă de muncă supercalificată.

Bazându-se pe propriile brevete şi propria cercetare, Icpe oferă o gamă largă de produse particularizate, dezvoltate pentru a satisface cerinţele beneficiarilor din lumea întreagă.

Pentru a-şi asigura succesul de piaţă cu produsele sale, Icpe a fost totdeauna interesat de înţelegerea nevoilor şi aşteptărilor atât ale beneficiarilor curenţi cât şi a celor potenţiali, identificând şi aplicând metodele optime de evaluare a gradului de satistacere a cerinţelor beneficiarilor pentru fiecare caz în parte.

X