Termeni și Condiții

Icpe funizează acces liber la acest site în scop strict informaţional şi anume de a-şi face cunoscute capabilităţile.

Prin accesarea acestui site sunteţi de acord cu regulile stabilite în această secţiune. Dacă nu sunteţi de acord, nu accesaţi acest site şi nu downloadaţi nimic din acest site.

Icpe vă autorizează să folosiţi informaţiile şi materialele obţinute prin intermediul acestui site, doar în scop de informare personală şi nu în scop comercial. Această autorizare nu reprezintă nici un transfer al vreunuia din drepturile Icpe asupra obiectului autorizării. Dreptul de copyright asupra materialelor conţinute în acest site şi a formei lor de prezentare, este şi rămâne al Icpe.

În cazul în care consideraţi că orice material din site, nu respectă drepturile de copyright sau alte drepturi, vă rugăm să ne contactaţi pentru a putea fi în măsură de a lua măsurile ce se impun.

Icpe nu îşi asumă răspunderea pentru securitatea acestui site şi nici a modalităţii de conectare la acesta. Icpe nu poate fi făcut răspunzător pentru eventuale pagube asupra sistemelor de acces, rezultate în urma accesării site-ului. Unele materiale pot conţine greşeli de redactare, acest site fiind furnizat aşa cum este, fără garanţii.

În acest site pot fi furnizate legături către alte site-uri web. Prin folosirea acestor legături, părăsiţi site-ul Icpe pe propria dumneavoastră răspundere. Realizarea de legături către site-ul Icpe este permisă doar în condiţiile în care legătura are ca efect afişarea exclusivă a site-ului Icpe.

Icpe îşi rezervă dreptul de a modifica oricând organizarea şi conţinutul site-ului, inclusiv a acestei secţiuni.

Este interzisă orice încercare de a interveni în conţinutul acestui site ca şi modificarea site-ului prin orice mijloace.

Este interzisă folosirea adreselor de e-mail disponibile pe site pentru includerea în liste de mailing ca şi pentru orice alt scop decât informarea asupra conţinutului site-ului.

Vă mulţumim pentru că aţi ales să vizitaţi Icpe prin intermediul acestui site.

icpe.ro
X